Forum of Hellenistic and Roman Philosophy tisztelettel meghívja Önt következő, 2021. május 27-i, 18.00-kor kezdődő szemináriumára: Prof. Voula Tsouna (UC Santa Barbara) The Epicurean Notion of Epibolé címmel.

Az előadáshoz az alábbi linken, regisztráció után lehet csatlakozni:

https://zoom.us/meeting/register/tJwqcOCsrTsqE9x-_TUSuIaoMkHQ0m_AbJUe?fbclid=IwAR0bLzPU9i2l55kwDIqEyA9sBrOdEF1HCTLHbEWBKpd_Cc35gq8bBY_WHvY

Forum of Hellenistic and Roman Philosophy egy olyan új platform, amely a hellenisztikus és római filozófia tanulmányozásának szenteli a figyelmét. A fórum célja, hogy a hellenisztikus és római filozófiával foglalkozó, tapasztalt és fiatalabb tudósokat a világ minden tájáról összekösse, hogy új kutatásokat mutasson be ezen a területen, véleménycserének nyújtson teret és új megközelítéseket teszteljen a hellenisztikus és római kori filozófiai szövegek olvasása során. A fórumot Németh Attila (BTK Filozófia Intézet) és Georgia Tsouni (Department of Classics, University of Crete) üzemeltetik.

További információért, kérjük, látogasson el a fórum weboldalára vagy Facebook-oldalára, további kérdés esetén pedig keresse a szervezőket, Németh Attilát és Georgia Tsounit az alábbi e-mail címen.